გაკვეთილის გეგმა და პრეზენტაცია



საფეხური - A 1,   A 2
  7,8
მოსწავლეთა რაოდენობა
12-20
გაკვეთილის მიზანი
ფრანგულ ენაზე საკვები პროდუქტების დასახელებების შესწავლა
ესგ-ით განსაზღვრული მისაღწევი შედეგები
ლექსიკური ცოდნა
გრამატიკული ცოდნა
ზეპირი კომუნიკაცია
თანმიმდევრობა (აქტივობა და დრო)
  1. მისალმება
  2. გაკვეთილის თემა და მასზე საუბარი
  3. ტაბლოზე საკვები პროდუქტის ჩამონათვალიდან გაცნობა (სურათებით და დასახელებებით)
  4. რომელი საკვები პროდუქტი გვიყვარს, რომელი არა
  5. ჩავალაგოთ ჩანთაში ის პროდუქტები, რომლებიც გვჭირდება საჭმლის მოსამზადებლად
  6. არტიკლების გამოყენება
  7. რძის ნაწარმი პროდუქტები შეღებე მწვანედ და ხორცის - წითლად, რა პროდიქტები დაგრჩა?
  8. შევასრულოდ დავალება: ”შეავსე სიტყვები”
  9. რისი მომზადება შეგვიძლია (რეცეპტები)  (საშინაო დავალება)
შეფასება
განმავითარებელი
რესურსები
სახელმძღვანელო, რვეული, დაფა, კომპიუტერი, პროექტორი, საწერი კალამი, ფერადი ფანქრები.











































Комментариев нет:

Отправить комментарий